Haarsalonproducten.nl is een professionele webwinkel die hoogwaardige service biedt. Wij hebben scherpe prijzen en voordelige aanbiedingen. Wij doen ons uiterste best om de producten in goede staat bij je geleverd te krijgen. Mocht je het door jou bestelde product willen ruilen of retourneren, dan is dit mogelijk.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourkosten zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder die u wilt gebruiken). Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan haarsalonproducten.nl geretourneerd worden.

Als je een product wilt ruilen of retourneren, verzoeken wij je om binnen 14 dagen levering hiervan melding te maken via ons emailadres: info@haarsalonproducten.nl. Je kan natuurlijk ook telefonisch contact opnemen via nummer: +32 486 54 22 40. Foto’s van eventuele schade of gebreken zijn ook gewenst. Voeg een brief toe aan het pakket waarin je aan geeft wat je wenst dat er met de retour gebeurt (omruiling of geld terug) en vermeld hierop je gegevens en het ordernummer.

Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending teruggestort worden, mits het product in goede staat retour is ontvangen.

Geopende en/of gebruikte producten worden niet retour geaccepteerd. Voor meer informatie omtrent onze garantie en retouren-regeling verwijzen wij je naar onze Algemene Voorwaarden.